Skip to main content

AVAC Vakuumteknik AB är ett innovativt tillverkande företag i Mullsjö med tillverkning av vakuum- komponenter för industrin som kompetens. Våra produkter används inom allt från transportsektorn till robotautomation och en mycket stor andel exporteras till ledande företag inom sina sektorer.

Till vår produktion behöver vi en driven självständig tekniker som kan ansvara för vår produktion och säkerställa att våra produkter möter industrins högt ställda krav avseende prestanda och kvalitet och samtidigt vara hands on och en del av produktionen som ser till att våra deadlines kan hållas. Vi är ett litet team och det är viktigt att kunna hålla samman det och få ut det bästa av dess och vår maskinpark. Du är därför även en lagspelare som kan hantera och köra våra maskiner och optimera dess beläggning.

Vi arbetar till stor del med bearbetande tillverkning men även montering och testning. Som produktionsansvarig är du den som ser till att dessa steg fungerar och medverkar i framtagande och säkerställande av att vi har de bästa metoderna och rutinerna. Under framtagande av nya produkter eller förbättringar av befintliga kommer du att vara en del av dessa projekt och ansvarar för att de produktionstekniska aspekterna tillgodoses och är korrekta. Du rapporterar till ledningen och är vår primära kontaktyta till produktionen. På sikt kan tjänsten även utvecklas till att innefatta mer ansvar för kvalitets- och miljösäkring.

Vi söker dig som arbetat några år med produktion i industrin, gärna med viss ansvarsbefattning. Du har en god balans av ledar- och lagspelaregenskaper och med ambitioner att utveckla din kompetens. Utbildning inom verkstads- / produktionsteknik är meriterande och ett tekniskt intresse en förutsättning.

Ansökan med CV till:

E-post: martin.ekstrom@avac.se
Telefon: 0392-49781